Services

Om het vakantiegevoel nog groter te maken, bieden wij extra services.

Services tegen betaling

Ontbijt

Vrijheid blijheid, niets moet, heel veel kan.

Dat geldt ook voor onze service. Gasten hebben bij ons de vrijheid zelf een ontbijt klaar te maken of een heerlijk uitgebreid ontbijt bij ons te bestellen. Daarom hebben wij het ontbijt niet in de prijs van uw overnachting opgenomen.

Wij brengen om half negen in de ochtend het ontbijt bij je verblijf, zodat u lekker relaxed van het ontbijt kunt genieten. Dat kunt u doen in uw eigen verblijf of op één van onze terrassen. Kies een mooie plek uit en geniet ervan in een heerlijk ochtendzonnetje. Een ander tijdstip voor het ontbijt kan altijd op aanvraag.

Ons ontbijt is met liefde gemaakt en bestaat uit streekproducten, zelfgemaakte jam (indien mogelijk met fruit uit eigen tuin) en zelfgebakken lekkernij. Verder bestaat het ontbijt uit versgebakken brood, kaas en vleeswaren, vers fruit, gekookt eitje en vers geperst sinaasappelsap.

Boodschappenservice

Wilt u bij aankomst dat jouw koelkast gevuld is, laat het ons weten. Vermeld bij uw boekingsbevestiging welke basisproducten u graag bij aankomst in uw koelkast wilt zien staan.

Extra schoonmaakservice

Het vakantiehuisje wordt iedere 7 dagen door ons schoongemaakt.. Elk huisje beschikt over een stofzuiger. Heeft u toch liever dat uw huisje vaker door ons wordt schoongemaakt, dan kunt u gebruik maken van onze extra schoonmaakservice.

Wasmachine beschikbaar

Wij bieden onze gasten de mogelijkheid om zelf een wasje te draaien. Hiervoor hebben wij in de wasruimte speciaal een wasmachine beschikbaar. Laat ons weten wanneer u deze wilt gebruiken.

Externe Services

...

Services met korting

Autoverhuurservice

Auto Rent (klik hier)

Dicht bij het vliegveld van Faro bevindt zich een vestiging van autoverhuurbedrijf Autorent.pt waarmee wij goede ervaring hebben. Gasten die via ons een auto boeken, krijgen een korting van 10% van Autorent.